Over onze slimme mobiliteitsoplossingen

Structurax is gespecialiseerd in slimme en nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Daarom werden we Belgische verdeler van Parklio producten.

Parklio is een in 2014 ontstane Kroatische startup die met een innovatieve parkeerbeugel kwam: aangedreven met een motor en batterij, te bedienen met een smartphone. Ondertussen hebben ze al een nieuwe, verbeterde versie van de parkeerbeugel maar hebben ze hun productgamme nog verder uitgebreid.

Hieronder ziet u hun gamma.

Parklio solutions overview

Parklio security

Parklio parkeerbeugel

Parklio smart barrier system - new model Zeus X - v7

Parklio smart parking barrier is een automatische en slimme elektrische (anti-) parkeerbeugel die bediend wordt door jouw smartphone.

Parklio Gate

Parklio Gate - smart and automatic barrier - v1

Parklio Gate is een slimme slagboom. Werkt met de Parklio smartphone app, beveiligt jouw parking en maakt het zeer eenvoudig om jouw klanten, gasten of werknemers te laten parkeren. Geen ticketjes, sleutels of codes codes meer.

Parklio Bollard

Parklio bollard verzinkbare paal

Parklio bollard is een verzinkbare paal. Werkt met de Parklio smartphone app, beveiligt jouw parking, voetgangerszone of fietszone en maakt het zeer eenvoudig om jouw klanten, gasten of werknemers te laten parkeren.

Parklio Chain

Parklio bollard verzinkbare paal

Parklio Chain zijn 2 zuilen met daartussen een ketting. De ketting gaat op en neer, bediend door de Parklio smartphone app. Beveiligt jouw parking en maakt het zeer eenvoudig om jouw klanten, gasten of werknemers te laten parkeren. Geen ticketjes, sleutels of codes codes meer.

Parklio solutions

Parklio Gateway

Parklio Gateway - remote control hardware - v1

Eén of meerdere Parklio slimme beugels kunnen -samen met bijvoorbeeld Parklio Bollards en Chains- op afstand bediend worden.

Zo kunnen -wanneer niemand met smartphone app en authorisatie in de buurt is- toch de Parklio’s bediend worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een onthaalmedewerkster op het 10de verdiep in een kantoorgebouw.

Parklio ANPR

Parklio ANPR system camera - v1

De Parklio ANPR is een camera met nummerplaatherkenning.

Deze kan gekoppeld worden aan de Parklio Gate en….

Parklio Brain

Parklio Brain - v1
Parklio Brain is een hardware module die niet-Parklio producten smartphone bedienbaar maakt. Het zorgt ervoor dat bestaande parkeerinfrastructuur eenvoudig aan te passen zijn.

Parklio API

Parklio API - v1

Parklio Chain is een slimme kettingbarrière, die ook met jouw smartphone bediend wordt.

Parklio PMS

Parklio parking management system - v1

Een eenvoudig plan of tekening kunnen wij voor jou ontwerpen, voor complexere ontwerpen werken wij samen met één van onze partners.

Wij maken een offerte van alle nodige materialen op, zo ben je zeker van de hoeveelheid en soort producten.
Op die manier kan je zorgeloos installeren.

Parklio Custom solutions

Parklio parking management system - v1

Parklio Chain is een slimme kettingbarrière, die ook met jouw smartphone bediend wordt.

This website uses cookies to give you the best user experience. For a webshop it is essential to collect data. This data is important for the proper functioning of the site, but also for analysis and marketing purposes. If you do not want any coockies in your browser, you can always choose to switch them off via the cookie conditions.

Agree by clicking the 'Accept' button.